aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο Σοφοκλέους το είπε στον Κούμα, διαιτητής με παρελθόν και καθοδηγούμενος»

«Ο Σοφοκλέους το είπε στον Κούμα, διαιτητής με παρελθόν και καθοδηγούμενος»

Πυρ και μανία με τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι στην ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού δια στόματος του διευθυντή ποδοσφαίρου, Θεόδωρου Αντωνίου εξαπέλυσε πυρά κατά του έμπειρου ρεφ αλλά και της ΚΟΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Δύσκολη νύχτα για το ποδόσφαιρο, για την ΑΕΛ δεν είναι γιατί δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με το αγωνιστικό. Έχω οδηγίες από τον Ανδρέα Σοφοκλέους να μεταφέρω τι έγινε πριν το παιχνίδι. Ο ίδιος ο πρόεδρος επικοινώνησε με τον κ. Κούμα και του εξέφρασε την ανησυχία του για το τι θα δούμε στο σημερινό παιχνίδι.

Είναι διαιτητής με παρελθόν και απόψε αποδείχθηκε ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ είχε απόλυτο δίκαιο και πραγματικά θέλουμε προστασία από την ΚΟΠ, και δεν μιλάμε από τον κ. Κούμα, αλλά αν υπάρχουν υπόλοιποι, από τους υπόλοιπους γιατί ο κ. Κούμας δεν μπορεί να προστατεύσει το άθλημα. Όταν τέσσερις διαιτητές δεν είδαν την άσεμνη χειρονομία του Σόουζα στο 0-0 και να λένε δεν το είδαν! Στη φάση του πέναλτι μας δείχνει ότι θα πάει στο VAR και μετανιώνει. Αυτά που έγιναν απόψε είναι αστεία. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ δεν θα αφήσει αυτή την κατάσταση να συνεχιστεί.

Πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές, οι Κύπριοι δεν μπορούν. Υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια που είδαμε ότι είναι ανήμποροι. Αποφάσισε να το καθαρίσει με την κόκκινη κάρτα. Πρέπει να προβληματιστούν όλοι. Ο Βασίλης Δημητρίου στιγμάτισε το ποδόσφαιρο απόψε. Άνθρωποι που καθοδηγούνται από αυτούς που ελέγχουν τη διαιτησία όπως ο Τράττος και Καπιτανής… Είναι δύσκολα τα πράγματα. Κάποιες ομάδες είναι ευχαριστημένες με τους Κύπριους και καταλαβαίνετε γιατί είναι ευχαριστημένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ