aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑO Εσομπέ και ο... φευγάτος Γκουλόν

O Εσομπέ και ο… φευγάτος Γκουλόν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο για λογαριασμό του Ερμή βρίσκεται ο Καμερουνέζος επιθετικός Μάρτσελ Εσομπέ. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει το γκολ και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους «φτεροπόδαρους».

Ο 30χρονος φορ έκανε καριέρα στα γαλλικά γήπεδα παίζοντας μεταξύ άλλων σε Σατορού και Κρετέιγ, τη σεζόν 2015-16 ήταν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου όπου σε 23 ματς σκόραρε επτά γκολ, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρας του ήταν η Ρατσιαμπούρι Ταϊλάνδης. Εκεί έκανε εξαιρετική σεζόν καταφέρνοντας να πετύχει 20 γκολ σε 31 παιχνίδια.

Το αρνητικό στην περίπτωση του είναι ότι είναι χωρίς επίσημα ματς σχεδόν εννέα μήνες. Γι’ αυτό και οι Αραδιππιώτες τον έφεραν στην Κύπρο με στόχο να περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις και να διαφανεί αν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Κάτι που έγινε χθες και τα αποτελέσματα ήταν θετικά, έτσι το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί.

Σε μία άλλη εξέλιξη, έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα στην περίπτωση Γκουλόν, ο οποίος βρίσκεται στη Ρουμανία όπου θα περάσει από δοκιμαστικά σε ομάδα. Αν δεν αποκτηθεί από τους Ρουμάνους δεν αποκλείεται να υπογράψει με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ