aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ δεν αδιαφορεί για τον Περέιρα!

Ο ΑΠΟΕΛ δεν αδιαφορεί για τον Περέιρα!

Όλοι οι καλοί χωράνε στον ΑΠΟΕΛ και στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για να εξευρεθούν παίκτες σε νεαρή ηλικία και οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα, οι γαλαζοκίτρινοι αξιολογούν και επιλογές από το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ένας από αυτούς για τους οποίους ο ΑΠΟΕΛ πιθανόν να ρίξει τη μετεγγραφική… ζαριά του, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, είναι ο δεξιός μπακ της Δόξας, Ζοέλ Περέιρα, ο οποίος ενδιαφέρει ζεστά την Ομόνοια και την Πάφος FC.

Διαβάστε επίσης: Ο Περέιρα κάνει… «κλικ» στον Λάρκου

Οι γαλαζοκίτρινοι, δεν αδιαφορούν για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή (κλείνει τα 23 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο), αφού πέραν από την αγωνιστική του αξία και τη θετική εξέλιξή του, είναι ποδοσφαιριστής καταλόγου β’ και δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον και διερευνητικές επαφές.

Διαβάστε επίσης: Παραμένει «ζεστός» για τον Περέιρα

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, άφησε άριστες εντυπώσεις από τη φετινή παρουσία του στο πρωτάθλημα, καταγράφοντας μάλιστα 32 συμμετοχές, ενώ από την πρώτη κιόλας αγωνιστική «ανάγκασε» τους δημοσιογράφους να αναφέρονται με αποθεωτικά σχόλια για την απόδοσή του. Διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη μια σεζόν με την ομάδα της Κατωκοπιάς, επομένως για να αποκτηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ