aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαραμένει «ζεστός» για τον Περέιρα

Παραμένει «ζεστός» για τον Περέιρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC  θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους μέχρι τις 8 Ιουλίου. Θα πιάσουν δουλειά στη συνέχεια και μετά θα αναχωρήσουν για την Πολωνία, εκεί όπου θα παραμείνουν για μία εβδομάδα, ενώ άλλες δέκα μέρες θα προετοιμαστούν σε αθλητικό κέντρο στην Αυστρία. Το πρόγραμμα δεν έχει ακόμη επικυρωθεί και είναι πιθανό να προκύψουν αλλαγές. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται πως θα έχει συμπληρωθεί και το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό. Στο εξωτερικό είναι πιθανό να δοκιμαστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, με τον Ζέλικο Κόπιτς να αποφασίζει για την τελική μορφή του ρόστερ.

Μια περίπτωση από την Κύπρο που ενδιαφέρει τον Κροάτη προπονητή, είναι αυτή του Πορτογάλου δεξιού αμυντικού Ζοέλ Περέιρα, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε ήταν στη Δόξα. Ο Ματίας Σιρόκ που είχε καλύψει με επιτυχία το δεξί άκρο της άμυνας, χωρίς μάλιστα ανάσα, διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, όμως κρίνεται αναγκαία η απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή στην ίδια θέση.

Σε μια άλλη εξέλιξη, εκτός του Ζέλικο Κόπιτς, που συνεχίζει και στη νέα περίοδο, αφού είναι όλοι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει και το υπόλοιπο επιτελείο, χωρίς να αποκλείεται ενίσχυσή του, ειδικότερα στις θέσεις των γυμναστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ