aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ ακριβός Ζάντερ και ο Μαργκάσα στο… περίμενε

Ο ακριβός Ζάντερ και ο Μαργκάσα στο… περίμενε

Ο Απόλλων έχει υπό παραχώρηση τον Ζάντερ, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με την ομάδα της Λεμεσού, όμως δεν υπολογίζεται από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Βραζιλιάνος μπακ βγήκε στο «σεργιάνι» για να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη και προτάθηκε σε αρκετές ομάδες. Μια εξ αυτών ήταν η Ανόρθωση, η οποία βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή, εντούτοις το θέμα έμεινε μέχρι εκεί αφού προέβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις.

Παράλληλα, ο Απόλλων δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει «τζάμπα» τον ποδοσφαιριστή. Επομένως το θέμα Ζάντερ μπήκε στο περιθώριο από την Ανόρθωση, κάτι που ανέφερε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος της «Κυρίας»,  Ανδρέας Παντελή.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου προτάθηκε και ο Ρενάτο Μαργκάσα, μία περίπτωση που δεν περνά απαρατήρητη, όπως έγραψε προ ημερών το Goal.com.cy. Ο πολιτογραφημένος Κύπριος πολυθεσίτης θα μείνει ελεύθερος, πιθανόν, εντός της ημέρας από την Ομόνοια και μένει να φανεί αν η Ανόρθωση κινηθεί γι’ απόκτηση του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η «Κυρία» είναι σε επαφές με άλλους αριστερούς μπακ και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία με ποδοσφαιριστή που υπέδειξε ο Ρόνι Λέβι θα εξετάσει εκ νέου το ενδεχόμενο ενίσχυσης από την εγχώρια αγορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ