aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟ Νεαγκόε το πήρε πολύ ζεστά

Ο Νεαγκόε το πήρε πολύ ζεστά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Εουγκέν Νεαγκόε θα κάνει επαναξιολόγηση του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού, για να αποφασίσει αν θα παραμείνει στη Νέα Σαλαμίνα κάποιος από τους ποδοσφαιριστές που δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό τους ακόμα.

Χθες, είχε συνάντηση γνωριμίας με τους παίκτες της ομάδας, καθώς με τους πλείστους θα συνεργαστεί στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πλέον, θα αναθερμανθεί η προσπάθεια για ενίσχυση, της οποίας θα ηγηθεί ο Μάκης Παπαϊωάννου, σε συνεννόηση με τον Ρουμάνο προπονητή.

Τα ταξίδια του Κύπριου τεχνικού διευθυντή σε Ισπανία, Βέλγιο και Αγγλία δεν απέφεραν καρπούς και πλέον θα εξεταστούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προτείνονται από ατζέντηδες, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών από το εγχώριο πρωτάθλημα. Με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά, η δαπάνη για την απόκτησή τους να πάει ώς εκεί που… φτάνει το χέρι της διοίκησης.

Όσο για τις ανανεώσεις, χθες ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Χριστόφορο Χριστοφή, η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως ανασταλτικός χαφ και ως αριστερός μπακ, βοήθησε την ομάδα στην τρέχουσα σεζόν, έχοντας 17 συμμετοχές εκ των οποίων ήταν βασικός στις έξι.

Σειρά θα πάρουν σύντομα οι Πεδρίτο και Τσινκουίνι, ενώ όπως γράψαμε ξανά, θετική είναι η άποψη του Νεαγκόε και για τον Γκράιμς. Υπάρχει ενδεχόμενο, όμως, να ακολουθήσει ανανέωση συνεργασίας και με άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, χθες επικυρώθηκε η πρόσληψη του Ρουμάνου γυμναστή Μάριους Ντίμα, για τον οποίον αναφερθήκαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ. Ο Νεαγκόε γνωρίζει τη δουλειά του από τη συνεργασία τους σε ομάδες της πατρίδας τους, ανάμεσά τους και η Εθνική, και πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ