aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Θέλει να τριτώσει το καλό

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει να τριτώσει το καλό

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μονόδρομο αποτελεί για τη Νέα Σαλαμίνα η νίκη απέναντι στην ουραγό Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος». Κάτι παραπάνω από απαραίτητο είναι το τρίποντο, που αγνοείται από τους ερυθρόλευκους για περισσότερο από ένα μήνα. Τη νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος αγνοεί και ο Χρύσης Μιχαήλ στον πάγκο των ερυθρολεύκων, ο οποίος θέλει κόντρα στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών τη Δευτέρα να σπάσει το ρόδι.

Απέναντι στην Καρμιώτισσα η προσφυγική ομάδα φαίνεται να έχει τον τρόπο της, αφού σε δύο αναμετρήσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μέτρησε ισάριθμες νίκες (1-0, 4-0). Στον αγώνα της Δευτέρας θέλει να τριτώσει το καλό. Ο Κύπριος τεχνικός ωστόσο θα πρέπει να βρει λύσεις στην επιθετική δυστοκία που αντιμετωπίζει η ομάδα του, η οποία μετρά μόλις ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Στην ήττα συγκεκριμένα από τον ΑΠΟΕΛ (2-1).

Στη… λύση του επιθετικού προβλήματος δεδομένα θα βοηθήσουν οι Μπαρνς Οσέι και Τόμας Βάγκνερ, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα, ανέβασαν όμως ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να βρίσκονται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Οι Σταύρος Τσουκαλάς και Αδάμος Ανδρέου είναι επίσης απόλυτα έτοιμοι και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νίκο Βαρέλα και του Ντανίλο, ενώ δεδομένα εκτός βρίσκεται ο Πάβελ Τσμοβς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ