aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Δεκαεξαήμερο βελτίωσης

Νέα Σαλαμίνα: Δεκαεξαήμερο βελτίωσης

Το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική ορίστηκε για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Θα μεσολαβήσει διάστημα 16 ημερών από το παιχνίδι με την Ομόνοια και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα έχει αρκετό χρόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν με δύο ήττες το πρωτάθλημα, από την Πάφος FC (1-2) και το «τριφύλλι» (0-2), φανερώνοντας αδυναμίες. Όπως φάνηκε μάλιστα και προχθές στο Μακάρειο απέναντι στη Δόξα, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι επικίνδυνος. Συνεπώς, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σημαντική βελτίωση για να καμφθεί η αντίστασή του στο «Αμμόχωστος».

Ο Πουρσαϊτίδης βρέθηκε στο γήπεδο της Λευκωσίας και πήρε σημειώσεις από τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του. Όσο για την προετοιμασία στο διάστημα που μεσολαβεί, ορίστηκε φιλικό με την Ξυλοτύμπου στο «Αμμόχωστος», ώστε να διατηρηθούν σε εγρήγορση οι ερυθρόλευκοι. Θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» και θα αρχίσει στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ