aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνέβηκε, αλλά έχει δρόμο ακόμα o Mαουρίσιο

Ανέβηκε, αλλά έχει δρόμο ακόμα o Mαουρίσιο

Το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας, Μαουρίσιο Κορντέιρο, χρειάζεται ακόμα χρόνο ώσπου να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Παρά το ότι ανέβασε ρυθμό και συμμετέχει σε μέρος των προπονήσεων, πέρα από την ατομική εκγύμναση, έχει ακόμη δρόμο για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Δεν είναι σίγουρο μάλιστα αν θα προλάβει να συμμετάσχει, έστω και για λίγο, στο τελευταίο τεστ του καλοκαιριού με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος» (19:30). Επομένως, όσο και αν είναι πρόωρο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δύσκολα θα βοηθήσει τους ερυθρόλευκους στο ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στην Πάφος FC. Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ καλύτερα ο Ιβάν Φουστάρ, ο οποίος επέστρεψε σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης.

Όσο για το αν θα γίνει και άλλη μετεγγραφή, η απάντηση που δίδεται από τον σύλλογο της Αμμοχώστου είναι: «Προς το παρόν είναι κλειστό το ρόστερ, όμως πάντοτε είναι όλα πιθανά τις τελευταίες ημέρες της μετεγγραφικής περιόδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ