aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΒίντεο: «Έπνιξε» τη Νέα Σαλαμίνα με δύο γκολ σε 5’ ο Άρης!

Βίντεο: «Έπνιξε» τη Νέα Σαλαμίνα με δύο γκολ σε 5’ ο Άρης!

Γερό προβάδισμα για να φτάσει στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Άρης με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Άλφαμεγα», για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 2’ του αγώνα ο Σαλαλίχ κλώτσησε στο πόδι τον Μπαμπίκα και ο Μάριος Χριστοφόρου έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Αλεξάντερ Κακόριν, ο οποίος νίκησε τον Μελίσσα και με το ένατο γκολ του στο πρωτάθλημα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η «Ελαφρά Ταξιαρχία»… μάτωσε και δεύτερη φορά τα δίχτυα των ερυθρόλευκων με δράστη τον Γκομίς. Ο επιθετικός του Άρη εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των Κατσικά και Μαλεκκίδη, μετά την κάθετη πάσα του Πηλέα και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0. Η κακή ανασταλτική λειτουργία της Νέας Σαλαμίνας εξόργισε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του με όσα έβλεπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ