aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Λες και ήθελε να «κλέψει»

Νέα Σαλαμίνα: Λες και ήθελε να «κλέψει»

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν κατώτερη των προσδοκιών των φίλων της στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Δεν ήταν μόνο η ήττα από τον Απόλλωνα που ενόχλησε, αλλά η συνολική εμφάνιση σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Λες κι ήθελε να «κλέψει» κάτι από το ματς κι έμεινε στα ρηχά. Οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και κατ’ επέκταση να αναπτυχθούν σωστά.

Με ελλειμματική δημιουργία δόθηκε η δυνατότητα στον αντίπαλο να κυριαρχήσει και να «γράφει» τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Γεγονός που εντόπισε κι επισήμανε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σημειώνοντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα τέρματα. Έμειναν, όμως «ζωντανοί» μέχρι το 90’ όταν σημειώθηκε το 2-0 κι όπως ανέφερε κι ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έπρεπε να αξιοποιήσουν τις λιγοστές ευκαιρίες τους για να φύγουν με κέρδος από το Κολόσσι. Ο Τολεμές και ο Τσίκο δεν ήταν εύστοχοι κι έτσι η βαρωσιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους Βαρωσιώτες, οι οποίοι έχασαν πολύτιμο έδαφος για τη μάχη της εξάδας. «Στόχος μας είναι η παραμονή δίχως άγχος. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν έχουμε πίεση για την εξάδα, απλώς θέλουμε να μην μπούμε σε περιπέτειες», οριοθέτησε τον στόχο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης επισημαίνοντας τη μεγάλη σημασία του μεθαυριανού αγώνα με αντίπαλο το Παραλίμνι στο «Αμμόχωστος». Ακόμη μεγαλύτερης σημασίας είναι και η αναμέτρηση κυπέλλου στις 11 Ιανουαρίου κόντρα στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ