aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Επίσημα παρελθόν μια... ντουζίνα παικτών

Νέα Σαλαμίνα: Επίσημα παρελθόν μια… ντουζίνα παικτών

Το τέλος της συνεργασίας της με μια δεκάδα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα. Ο λόγος για τους Τάσο Κίσσα, Νίκο Ντάτκοβιτς, Μιχάλη Κουμουρή, Μανουέλ Γκουανίνι, Ρίτσαρντ Οφόρι, Νεμάνια Κουσμάνοβιτς, Μιχάλη Χριστοδούλου, Πα Κονατέ, Ραντζέλο Γιάνγκα, Αμπντούλ Κονέ και Γιώργο Κατσικά. Αποχώρησε επίσης ο δανεικός Οσμάν Κορομά.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει πως έχει ξεκινήσει και επίσημα ο προγραμματισμός της ποδοσφαιρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Αναπόφευκτα θα χωρίσουν οι δρόμοι μας με ποδοσφαιριστές, που τίμησαν με την συνεισφορά τους και τον επαγγελματισμό τους το Σωματείο μας.

Πιο συγκεκριμένα οι Τάσος Κίσσας, Niko Datkovic, Μιχάλης Κουμουρής, Manuel Guanini, Richard Ofori, Nemanja Kuzmanovic, Μιχάλης Χριστοδούλου, Pa Konate, Rangelo Janga, Abdul Kone και Γιώργος Κατσικάς αποχωρούν από την ομάδα μας. Επίσης ο δανεικός ποδοσφαιριστής Osman Koroma, επιστρέφει στην ομάδα του.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την αθλητοπρέπεια και αφοσίωση τους απέναντι στο Σωματείο μας, αφού μέχρι και την τελευταία μέρα των υποχρεώσεων τους παρέμειναν συνεπείς και επαγγελματίες.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ