aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Αγώνας «κλειδί» για την πρώτη εξάδα

Νέα Σαλαμίνα: Αγώνας «κλειδί» για την πρώτη εξάδα

Ανεβασμένοι και αποφασισμένοι δηλώνουν στη Νέα Σαλαμίνα για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ. Μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα στον θεσμό του Κυπέλλου, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη θα δώσει άλλη μία δύσκολη και άκρως σημαντική μάχη στο «Αμμόχωστος».

Στόχος είναι η διεύρυνση του νικηφόρου σερί, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη εξάδα. Παρά το γεγονός πως ξεκαθαρίζεται από πλευράς ερυθρολεύκων ότι δεν θα είναι αποτυχία εάν η ομάδα δεν βρεθεί στην πρώτη εξάδα, θα δώσουν τη μάχη και όπου τους βγάλει. Θα είναι σημαντικό να ελέγξει η Νέα Σαλαμίνα τον ρυθμό του ματς και με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει, να ανοίξει πρώτη το σκορ.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, τα είπε και χθες με τους ποδοσφαιριστές του, αξιολόγησε την κατάστασή τους και κατέληξε στο αρχικό σχήμα. Ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις δεν αναμένονται σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. Το γήπεδο της Λάρνακας αναμένεται ότι θα είναι σχεδόν κατάμεστο, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου εξέτισε την ποινή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ