aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΗ Σαλαμίνα βύθισε την Καρμιώτισσα (pics+video)

Η Σαλαμίνα βύθισε την Καρμιώτισσα (pics+video)

Η Νέα Σαλαμίνα ζητούσε έναν βαθμό για να σωθεί μαθηματικά και η Καρμιώτισσα, αν δεν νικούσε, έναν βαθμό για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή. Τελικά, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Μακρίεφ στο 82′ και «βύθισαν» την ομάδα του Λιάσου Λουκά στη δεύτερη κατηγορία.

Και, όμως, μέχρι τα μισά της σεζόν τίποτα δεν προδίκαζε πως η Καρμιώτισσα θα αποχαιρετούσε την κατηγορία. Τελικά, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος όλα ήρθαν τούμπα και από εκεί που είχε πλεονέκτημα για παραμονή, επιστρέφει από εκεί που ήρθε το καλοκαίρι.

Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα ναι μεν σώθηκε, αλλά η χρονιά δεν μπορέι να χαρακτηριστεί πετυχημένη, αφού τα χρειάστηκε το τέλος για να μην μπει σε περιπέτειες. Απέδειξε, όμως, πως είχε την εμπειρία και τους παίχτες για να πετύχει τον φτωχό (για το το μέγεθος) στόχο της.

Νέα Σαλαμίνα (Αντόνιο Κονσεϊσάο): Βεσελόφσκι, Ελευθερίου, Άντονιτς, Γκράασι, Τσίνα, Κούσουλος (71′ Αβελάιρας), Σκοπελίτης, Ντουντού, Μάατσι (68′ Μπριζίτο), Εγγλέζου (77′ Κωνσταντίνου), Μακρίεφ.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Καιρίνος, Χριστοφή (82′ Πάντος), Βοσκανιάν, Όστοϊτς,  Δημητρίου, Λοκόμπ, Αντάμοβιτς, Σταύρου (57′ Πάσεκ), Βαττής (57′ Όρντος), Μπάρμπαρο, Πόλιανετς.

Σκόρερ: Μακρίεφ 82′

Κίτρινες: Κούσουλος, Ντουντού (2η) / Δημητρίου, Βοσκανιάν, Αντάμοβιτς (2η)

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αμμόχωστος»

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαϊδης

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου

Β’ Βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου

4ος: Νεόφυτος Νεοφύτου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Πανίκος Καϊλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ