aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Ερυθρόλευκος» Ιανουάριος χωρίς ανάσα

«Ερυθρόλευκος» Ιανουάριος χωρίς ανάσα

Καυτό το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου για τη Νέα Σαλαμίνα, που θα τη βρει να χτυπά σε διπλό ταμπλό. Αφενός θα είναι η προσπάθεια για παραμονή στο γκρουπ της πρώτης εξάδας και αφετέρου τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου.

Οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν φιλοξενώντας τον πληγωμένο επίδοξο πρωταθλητή Απόλλωνα (6/1) και ακολούθως θα φιλοξενηθούν από τη φορμαρισμένη και διψασμένη για βαθμούς Πάφος FC (12/1). Στη συνέχεια θα δώσουν μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» με τους κιτρινοπράσινους (16/1), για τη β’ φάση του κυπέλλου, και ακολούθως επιστροφή στο πρωτάθλημα με επίσκεψη στο ΓΣΠ, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια (19/1). Έπειτα θα φιλοξενήσουν τυπικά τον στριμωγμένο βαθμολογικά Ερμή (26/1) και θα ολοκληρώσουν τον Ιανουάριο με τον επαναληπτικό στο ΑΕΚ Αρένα απέναντι στην κάτοχο του κυπέλλου (30/1).

Έξι παιχνίδια-φωτιά για τη Νέα Σαλαμίνα, σημαντικά για την πορεία της στις διοργανώσεις της ΚΟΠ, μέσω των οποίων θα κληθεί να μετρήσει δυνάμεις και αντοχές. Επομένως, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν πολλή δουλειά τον πρώτο μήνα του 2019, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές.

Εν τω μεταξύ, άρχισε χθες η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, δεν θα παραχωρηθεί άλλο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πάνε σερί ώς το ερχόμενο Σάββατο. Εκτός πλάνου βρίσκεται ο Ρομάν Τζολοβάρτ, ο οποίος θα εκτίσει ποινή οκτώ κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ