aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Επαφές με τον Μάρτινς, συζητήσεις και με άλλους»

«Επαφές με τον Μάρτινς, συζητήσεις και με άλλους»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η χθεσινή συνομιλία μας με τον Πάρη Ανδρέου καταπιάστηκε στα δύο μέτωπα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τη Νέα Σαλαμίνα.

Αρχικά, ο πρόεδρος του συλλόγου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «Goal.com.cy» σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Ροζέριο Μάρτινς (φωτό) και συμπλήρωσε:

«Είμαστε σε επαφές μαζί του, δεν έχουμε όμως καταλήξει, ενώ έχουμε συζητήσεις και με άλλους επιτελικούς. Θα πάρουμε επίσης έναν κεντρικό αμυντικό και θα κλείσουμε τον μετεγγραφικό σχεδιασμό».

Όταν τον ρωτήσαμε για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζαχαρία Θεοδώρου, μας είπε μόνο πως το θέμα χειρίζεται ο Μάκης Παπαϊωάννου. Όσο για το οικονομικό, ο Ανδρέου τόνισε πως καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ενόψει των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ.

«Προσπαθούμε να πάρουμε τη χορηγία που δικαιούμαστε, αλλά το θέμα μένει στάσιμο λόγω γραφειοκρατίας. Ευελπιστούμε ότι στις επόμενες ημέρες θα λυθεί το πρόβλημα. Για την ώρα, τα έσοδά μας προέρχονται από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, τις διαφημίσεις στις ταμπέλες του γηπέδου, ενώ σήμερα (σ.σ.: χθες) ανακοινώσαμε και χορηγία της εταιρείας Vitex στη φανέλα. Υπολειπόμαστε όμως ακόμα περίπου €80.000», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ