aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔώδεκα χρόνια είναι πολλά

Δώδεκα χρόνια είναι πολλά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πρεμιέρα ακούει η Νέα Σαλαμίνα και στο μυαλό της έρχονται άσχημες αναμνήσεις. Πάνε χρόνια ολόκληρα από την τελευταία φορά που η ομάδα της Αμμοχώστου γεύτηκε τη χαρά της νίκης στο πρώτο επίσημο ματς Α’ Κατηγορίας.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, την τελευταία φορά που οι ερυθρόλευκοι άρχισαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα «σαλόνια» ήταν τη σεζόν 2004-05, όταν επικράτησαν της ΑΕΠ (2-0).

Από την αμέσως επόμενη σεζόν μέχρι και σήμερα, στις πρεμιέρες η Νέα Σαλαμίνα φεύγει πάντα με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, μετρώντας επτά ήττες και δύο ισοπαλίες (τις σεζόν 2008-09 και 2010-11 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας).

Αυτή την αρνητική παράδοση θέλει να σπάσει σήμερα η προσφυγική ομάδα υποδεχόμενη στο «Αμμόχωστος» τον Απόλλωνα (20:00) σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Παρόλο που ο αντίπαλος είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι τον έχουν δει στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και θεωρούν ότι με προσοχή και ακολουθώντας πιστά το πλάνο τους, μπορούν να τον νικήσουν για να βάλουν κι ένα τέλος στις ανεπιτυχείς τους πρεμιέρες.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα που έχει ν’ αντιμετωπίσει ο προπονητής της ομάδας Εουτζέν Νεαγκόε είναι αυτό του Νεόφυτου Μιχαήλ, ο οποίος υποφέρει από φλεγμονή στη μέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ