aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝέα Σαλαμίνα - Εθνικός Άχνας: Γκολ, θέαμα, συμβιβασμός!

Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας: Γκολ, θέαμα, συμβιβασμός!

Θέαμα και γκολ πρόσφεραν Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός Άχνας στο «Αμμόχωστος», σε μεταξύ τους φιλικό αγώνα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Επιτεύχθηκαν τρία τέρματα στο α’ ημίχρονο, ενώ προηγήθηκε δύο φορές η ομάδα της Αμμοχώστου.

Μόλις στο 8’ η Νέα Σαλαμίνα με άπιαστο βολέ του Λοράν λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Σε φάουλ-κομπίνα, ο Βαρέλα έστρωσε στον Βραζιλιάνο που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο «αριστερό» παραθυράκι της εστίας του Μπογκατίνοφ.

Αφού ο Εθνικός έριξε προειδοποιητική βολή με τον Κοστόφσκι στο 9’, στο 17’ ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά, μετά από μπαλιά του Κονέ.

Χωρίς να προηγηθεί κάποια μεγάλη φάση, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-1 στο 38’. Ο Βαρέλα εκτέλεσε φάουλ από μακρινή σχετικά απόσταση, η μπάλα κτύπησε σε παίκτη που ήταν στο τείχος και αφότου άλλαξε πορεία, κατέληξε στα δίκτυα.

Νωρίς στην επανάληψη ισοφάρισε η Άχνα με δράστη και πάλι τον Κοστόφσκι. Μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα της Νέας Σαλαμίνα μπήκε στη φάση και με το γόνατο έκανε το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Πικής για δυνατό φάουλ στο 41’.

Νέα Σαλαμίνα (Πάμπος Χριστοδούλου): Κίσσας (46’ Βεσελόφσκι), Μπαραβίκας, Αντρέου, Τσμόβς, Λοράν (82’ Λεμέσιος), Αντιόλο (59’ Παύλου), Κονφέ, Σιαθάς (59’ Χρίστου), Βαρέλα (61’ Νικολάου), Κρεάν (82’ Ποντικός), Πικής (59’ Βινίσιους).

Εθνικός Άχνας (Ντέιν Κλάφουριτς): Μπογκατίνοφ, Ντέιβισον, Ιωάννου, Πρόγιτς, Κουμή, Μιγκελίτο, Χαραλάμπους, Κονέ, Κοστόφκσι, Κουλουντέρης. Στον πάγκο: Μαυραντώνη, Γκόρουμπετς, Γκονσάλβες, Χριστοφή, Περατικός, Α. Ηλία, Κουσιάππας, Κκόνος, Κοβαλέφσκι, Μ. Ηλία, Παπαγεωργίου, Χουντομπιάκ. Σχεδόν όλοι έπαιξαν ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ