aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μία ανάσα από διεθνή Αφρικανό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ανατροπή στον μετεγγραφικό σχεδιασμό έχουμε στον Ερμή μιας και εκεί που θα κινείτο για δυο ακραίους επιθετικούς και έναν κεντρικό αμυντικό άλλαξαν τα δεδομένα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ερμής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με διεθνή Αφρικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, αλλά αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται και να έρθει στην Κύπρο για να πέσουν οι υπογραφές. Λογικά σήμερα θα πάρει τα απαραίτητα χαρτιά και θα έρθει στην Κύπρο. Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν σε ομάδα του Βελγίου όπου μέτρησε πάνω από 150 συμμετοχές. Οι «φτεροπόδαροι» θα αποκτήσουν επίσης έναν αμυντικό μέσο και έναν ακραίο επιθετικό. Από χθες οι ποδοσφαιριστές του Κουσίν επέστρεψαν στις προπονήσεις και άρχισαν προετοιμασία για τον πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο το Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ