aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜετά τον Νέμετς, εξτρέμ, στόπερ, ίσως και μέσος

Μετά τον Νέμετς, εξτρέμ, στόπερ, ίσως και μέσος

«Κλειστός» στη Νέα Σαλαμίνα θεωρείται ο Άνταμ Νέμετς. Ο σύλλογος της Αμμοχώστου έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τον Σλοβάκο επιθετικό και πλέον τον αναμένει στην Κύπρο για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και την επισημοποίηση της μετεγγραφής. Αυτό θα γίνει μέσα ή το πολύ έως το τέλος της εβδομάδας.

Η προσοχή, πλέον, επικεντρώθηκε στην απόκτηση ακραίου επιθετικού και κεντρικού αμυντικού. Υπάρχουν υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και γίνεται προσπάθεια για συμφωνία. Επίσης, οι ερυθρόλευκοι υπό προϋποθέσεις θα κινηθούν και για την προσθήκη μέσου ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα από χθες κατέλυσε στο E-hotel στα Περβόλια και θα παραμείνει εκεί για μια βδομάδα. Εξάλλου, η Νέα Σαλαμίνα ενόψει του αυριανού πρώτου φιλικού με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» (19:00), ενημέρωσε ότι θα διατεθούν 500 εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ. «Στο στάδιο θα μπορούν να εισέλθουν μόνο 500 φίλοι του σωματείου μας. Προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Στους φιλικούς αγώνες ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ