aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜεγάλο βήμα παραμονής η Αλκή Ορόκλινης! (video)

Μεγάλο βήμα παραμονής η Αλκή Ορόκλινης! (video)

Νίκη… παραμονής η Αλκή! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το σπουδαίο διπλό που πήρε η ομάδα του Σάββα Δαμιανού απέναντι στον Ερμή στο ΓΣΖ. Ο Φαμπρίσιο σκόραρε στο 64ο λεπτό και ουσιαστικά υπέγραψε το τρίποντο για την Αλκή που ανέβηκε στους 26 βαθμούς και στο +6 από τον τελευταίο Ολυμπιακό. Έτσι, πήρε βαθιά βαθμολογική… ανάσα και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Από την άλλη, οι «φτεροπόδαροι» βρίσκεται στη 2η θέση με 30 βαθμούς, όμως δεν κινδυνεύει για υποβιβασμό, συνεπώς μικρό… το κακό από την 15η ήττα του στο πρωτάθλημα.


Ερμής (Κώστας Καϊάφας): Αραμπατζής, Ψάλτης, Ιμερέκοφ, Ταραλίδης, Νταμτσέφσκι (Τσίνα 77′), , Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ, Κυπριανού (Τσούμου 59′), Μοντέιρο, Εμεγκάρα (Λίλλης 72′).

Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Χαρή, Γκλομπάρντ (Μπιλάλ 31′), Ιτουά, Ντιακιτέ, Λοϊζίδης, Ενγκομό, Τιγκρουτζιά,  Ντουβεντρού, Μαλφλουρί (Ρούκα 77′), Φαμπρίσιο (89′ Μάατσι).

Σκόρερ: Φαμπρίσιο 64′

Κίτρινες: Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν / Ιτουά

Κόκκινες: –

Γήπεδο: ΓΣΖ

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Κυριάκου Κυριάκος

4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ