aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε την πυξίδα στην πρώτη θέση

Με την πυξίδα στην πρώτη θέση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Νέα Σαλαμίνα και ο Ερμής έχουν στόχο την πρώτη θέση στο β’ γκρουπ της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» παρουσιάζει ενδιαφέρον, παρά το ότι θα μεσολαβήσουν άλλες εφτά αγωνιστικές ώς τον τερματισμό του μαραθωνίου.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να μειώσουν την απόσταση από τους τέσσερις στον ένα βαθμό για να έχουν βάσιμες ελπίδες. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να ανεβάσουν τη διαφορά στους εφτά και να γίνουν το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Για τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου είναι θετικό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο σημερινό ματς. Ακόμα και ο Γιώργος Κολοκούδιας έβγαλε το πρόγραμμα εκγύμνασης των τελευταίων δύο προπονήσεων και είναι διαθέσιμος. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μη βρεθεί στην ενδεκάδα, που θα παραταχθεί σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, ο Αντόνιο Κονσεϊσάο δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό (2-0). Είναι πιθανό μάλιστα να μη διαφοροποιηθεί το αρχικό σχήμα.

Όσο για τους «φτεροπόδαρους», θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να αυξήσουν τη διαφορά από τη Νέα Σαλαμίνα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του β’ γκρουπ. Κάτι θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του μοναδικού στόχου που τους έχει απομείνει στην τρέχουσα σεζόν, που δεν είναι άλλος από την πρωτιά στον όμιλο του υποβιβασμού.

Ο Κάρλος Κορμπεράν σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα, με τους Λίλλη και Ψάλτη να είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα. Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν δείξει ότι έχουν τα φόντα να προσφέρουν, αλλά χρειάζονται συνεχόμενα παιχνίδια για να βρουν ρυθμό και να δείξουν την αξία τους στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός πλάνου για την ομάδα της Αραδίππου είναι ο Αλεξάντρου Μπενγκά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ