aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΛόγω Covid-19: Αισθητή μείωση των τιμών του live streaming της Cyta

Λόγω Covid-19: Αισθητή μείωση των τιμών του live streaming της Cyta

Ένα θετικό νέο για τους φίλους του ποδοσφαίρου, που λόγω των τελευταίων διαταγμάτων έχουν πρόβλημα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας τους, έρχεται από τη Cyta. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου μειώνει πέραν του 50% τις υφιστάμενες τιμές του live streaming για τις απευθείας ποδοσφαιρικές μεταδόσεις. Αυτό αποφασίστηκε κυρίως λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 20:00 στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Η μείωση, που για τους συνδρομητές της Cyta είναι από τα €7 στα €3 και για τους μη συνδρομητές από τα €13 στα €6, θα ισχύει έως το τέλος του Νοεμβρίου, με την ελπίδα ότι για τη συνέχεια θα μειωθούν αισθητά τα κρούσματα κορωνοϊού ώστε να επιτραπεί χαλάρωση των μέτρων. Θα περιλαμβάνει τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων, των οποίων η Cyta έχει τα δικαιώματα. Πρόκειται δηλαδή για τα ακόλουθα ματς:

11η αγωνιστική: Δόξα-Ερμής Σάββατο, Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια, ΑΕΛ-Ανόρθωση, Παραλίμνι-Πάφος.

12η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Καρμιώτισσα, Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ, Απόλλων-ΑΕΛ, Εθνικός-ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ