aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ – Καρμιώτισσα 4-3: Το... γύρισε και έκλεισε με τεσσάρα!

ΑΕΛ – Καρμιώτισσα 4-3: Το… γύρισε και έκλεισε με τεσσάρα!

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν απλόχερα στους λίγους οπαδούς που βρέθηκαν στο «Αλφαμέγα» ΑΕΛ και Καρμιώτισσα, με νικήτρια την ομάδα της Λεμεσού με 4-3.

Ήταν η τελευταία παράσταση στην τρέχουσα σεζόν για τις δύο ομάδες, αφού ο αγώνας ήταν για την 14η αγωνιστική της β’ φάση του β’ ομίλου και 40η συνολικά στη σεζόν. Χωρίς το βαθμολογικό άγχος, αλλά και με το μυαλό στην επόμενη σεζόν, γαλαζοκίτρινοι και πορτοκαλί προσπάθησαν για το καλύτερο, με τους πρώτους να ήταν καλύτεροι και κυρίως πιο αποτελεσματικοί (15 τελικές προσπάθειες, οι 6 στον στόχο, έναντι 12 και 8 στον στόχο) φθάνοντας στην επιτυχία.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επάνοδος του Ντε Λούκας, που εξέτισε την ποινή των 10 αγωνιστικών για το χτύπημα στον Πέρετζ, μετά τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Η ΑΕΛ τερμάτισε στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου με 54 βαθμούς και η Καρμιώτισσα στην πέμπτη θέση με 40 βαθμούς.

Για την ΑΕΛ σκόραρε δις ο Μίντσεφ (27’, 32’), ο Μεντόγεβιτς (66′), Μορέιρα (74’ ), ενώ για την Καρμιώτισσα οι Ντούμπια (23′), Ρόσι (82’), Κατσαντώνης με πέναλτι (90’+6). Ο τελευταίος έφθασε τα 19 γκολ και έπιασε τον Μάριο Ηλία στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Κυριάκου, Σιλβέστρος (78′ Γενεθλίου), Φραντζής, Ντε Λούκας, Κάνο, Σρνιτς (58′ Μεντόγεβιτς), Ζαχαρία (58′ Κα), Παπαφώτης, Θεμιστοκλέους (65′ Μορέιρα), Μακρής (78′ Χριστοδούλου), Μίντσεφ.

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Βιολάρης, Παντελή, Μαλόνε, Πάβλοβετς (68′ Ματθαίου), Γκραντινάρου, Μιχαήλ (59′ Ρόσι), Γκριμπάκιν (46′ Θεοδώρου), Παττίχης (46′ Ψύχας), Ντούμπια, Ουεσλάτι (84′ Σπανός), Κατσαντώνης.

Σκόρερ: Μίντσεφ 27′, 32′, Μεντόγεβιτς 66′, Μορέιρα 74′ / Ντούμπια 23′, Ρόσι 82′, Κατσαντώνης 90’+6

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα»

Διαιτητής: Χρίστου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα

AVAR: Αντωνίου Μενέλαος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ