aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚόσμος σκληρός, στα όρια του απάνθρωπου

Κόσμος σκληρός, στα όρια του απάνθρωπου

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, στα όρια του απάνθρωπου. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δοκάρι και μέσα, ήρωας. Δοκάρι κι έξω; Κατάρες! Και τι δεν άκουσε, και τι δεν διάβασε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ένας εκ των δύο Ελλήνων διεθνών, οι οποίοι είχαν την ατυχία ή αν προτιμάτε αστοχία, να χάσουν πέναλτι στη ρωσική ρουλέτα με τη Γεωργία. Μαγκιά του που δεν λύγισε. Άντλησε δύναμη από την αγκαλιά των δύο παιδιών του και δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία ευχήθηκε σε όσους τον «στόλισαν» να βρουν το νόημα της ζωής.

Ανασκοπώντας τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στον διοικητικό θώκο της ΑΕΛ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε με παράπονο ότι «δεν υπολόγιζε την πολλή κακία και την αρνητικότητα από ΑΕΛίστες». Κακώς, λέμε εμείς, Και ακόμα δεν είδε τίποτα! Μια ματιά στο… σπίτι του γείτονα (δηλαδή σε άλλες ομάδες) ήταν αρκετή για να το αντιληφθεί.

Στην Ανόρθωση ο Χρίστος Πουλλαΐδης έβαλε πάνω από 20.000.000 ευρώ και λίγο έλειψε να τον διώξουν με τις πέτρες. Ούτε ένα χρόνο μετά, κάποιοι άρχισαν να το μετανιώνουν. Ο Σταύρος Παπασταύρου έσωσε την Ομόνοια από την καταστροφή, την οδήγησε στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κίνησε τις διαδικασίες για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου στην περιοχή Τσερίου και ορισμένοι (οπαδοί της Ομόνοιας) επιμένουν να του προσάπτουν ότι έχει καβούρια στην τσέπη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ