aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Nα φύγει και να... ξεφύγει

Καρμιώτισσα: Nα φύγει και να… ξεφύγει

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η αποστολή της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο (19:00) είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει αυτό, λόγω της σπουδαίας πορείας των μαυροπρασίνων και της δυναμικής που απέκτησαν. Μπροστά της όμως, ξεπροβάλει μία μεγάλη πρόκληση.

Βλέπετε, αν η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ καταφέρει και κερδίσει, θα πιάσει τη Δόξα Κατωκοπιάς στην 8η θέση (14 βαθμοί) έστω προσωρινά και θα περιμένει να ολοκληρωθεί η 12η αγωνιστική, με την ελπίδα ότι η τελική σούμα θα τη φέρει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι ερυθρόμαυροι δεν θα είναι ευχαριστημένοι ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όσον αφορά στους απόντες, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Νικίτα Μπαράνοφ που επέλεξε λόγω καρτών να μην παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ αμφίβολος είναι ο Μομό Σασί, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο από το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Υπολογίζεται, όμως, ο Γιώργος Μαλεκκίδης ο οποίος προπονήθηκε κανονικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις και θα πάρει θέση πλάι στον Νταβίντ Πέρετζ.

Καταληκτικά να αναφέρουμε πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Γιάννης Σάββα και θα είναι στην αποστολή. Η πιθανή ενδεκάδα: Κυριακίδης, Xριστοφή, Μαλεκκίδης, Πέρετζ, Ευσταθίου, Καπαρτής, Χρίστου, Ρέινολντς ή Παχίπης, Χατζηβασίλης, Ι. Σασί και Ρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ