aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜε τον Καϊρίνο απόψε στο ΓΣΠ

Με τον Καϊρίνο απόψε στο ΓΣΠ

Ο Χαράλαμπος Καϊρίνος θα υπερασπιστεί την εστία της Καρμιώτισσας στο αποψινό (19:30) ματς της πρεμιέρας με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο βασικός τερματοφύλακας της νεοφώτιστης Δημήτρης Κυριακίδης είναι τραυματίας και θα χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα ώσπου να είναι έτοιμος (θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με την Ομόνοια). Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για το πλάνο του Χρύση Μιχαήλ, ο οποίος θα προσπαθήσει να παρουσιάσει όσο πιο ανταγωνιστική την ομάδα του, με στόχο το πρώτο μπαμ της χρονιάς.

Οι επικρατέστεροι έντεκα λοιπόν είναι οι Καϊρίνος, Χριστοφή, Οικονομου, Μπαράνοφ, Ευσταθίου, Μ. Σάσι, Πέρετζ, Νεοφύτου, Χατζηβασίλης, Ι. Σάσι και Ρόμο. Θέση επίσης διεκδικούν οι Ρέινολντς και Μαλεκκίδης.

Στοίχημα για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών είναι να αντέξει την πίεση που θα επιβάλει ο ΑΠΟΕΛ στην έδρα του, κάτι που ασφαλώς για να επιτευχθεί θα χρειαστεί πλάνο με κυρίως ανασταλτικό προσανατολισμό. Αν φυσικά καταφέρει να αιφνιδιάσει προσθέτοντας άγχος στον γηπεδούχο θα είναι ακόμα καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ