aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Θέλει να το κάνει για πρώτη φορά!

Καρμιώτισσα: Θέλει να το κάνει για πρώτη φορά!

Προερχόμενη από τη νίκη επί της Δόξας, η Καρμιώτισσα απέναντι στην ΑΕΖ θα θελήσει να φθάσει σε δεύτερη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν! Το παιχνίδι που θα γίνει στο «Αμμόχωστος» και θα αρχίσει στις 16:00, δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών να πετύχει το πιο πάνω και σημαντικότερο να αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ έναντι της αντιπάλου της.

Πρόκειται για δύο ομάδες που θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη της παραμονής και με «διπλό» σήμερα η Καρμιώτισσα θα ξεφύγει της ΑΕΖ στους τέσσερις βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο θα αρχίσει με δυναμική και αυτοπεποίθηση τους αγώνες της β’ φάσης.

Ο Χρίστος Χαραλάμπους προετοίμασε την ομάδα του σε ευχάριστο κλίμα, απόρροια της νίκης που πέτυχε στον τελευταίο αγώνα της. Ζητούμενο η συνέχεια και η συνέπεια, σε άλλο ένα ματς που χαρακτηρίζεται «έξι βαθμών». Οι πορτοκαλί πιστεύουν στις δυνατότητές τους και πάνε αποφασισμένοι για το «διπλό». Ο Κύπριος τεχνικός θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, προσδοκώντας ότι οι ποδοσφαιριστές του θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και θα τον δικαιώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ