aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Αντέδρασε και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό

Καρμιώτισσα: Αντέδρασε και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό

Η Καρμιώτισσα, έβαλε δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ. Μαχητική όπως πάντα, είδε στα μάτια τον αντίπαλο και παρά το γεγονός ότι δεν είχε βαθμολογικό κέρδος, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει να κρατήσει αρκετά θετικά από το παιχνίδι.

Η ομάδα των Πολεμιδιών, κατάφερε στο πρώτο μέρος να… βραχυκυκλώσει τον αντίπαλο και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, δημιουργώντας παντελώς διαφορετικά δεδομένα στη συνέχεια του ματς. Δεν σάστισε, επίσης, όταν δέχθηκε δεύτερο γκολ. Ανέβασε ψηλά τις γραμμές, μείωσε στο σκορ και «καρδιοχτύπησε» τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος προπονητής, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια μέχρι το τέλος, στάθηκε στην αναγκαιότητα ενίσχυσης του ρόστερ: «Θέλουμε κάποιους παίκτες να έρθουν και να βοηθήσουν τα παιδιά ώστε να ανέβει το επίπεδο. Είχαμε τις ατυχίες μας, χάσαμε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες, έφυγε και ο Σελάγια. Προσπαθούμε να παίξουμε με το δικό μου στιλ παιχνιδιού. Ο στόχος είναι η ομάδα είναι να αποφύγει τις βαθμολογικές περιπέτειες», σχολίασε ο Αυγουστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ