aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑνακοινώθηκε με βίντεο και έδωσε σύνθημα με μια λέξη ο Αυγουστή!

Ανακοινώθηκε με βίντεο και έδωσε σύνθημα με μια λέξη ο Αυγουστή!

Εποχή… Σωφρόνη Αυγουστή και επίσημα στην Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή, παρουσιάζοντας τον μέσω βίντεο. «Πάμε» ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Αυγουστή ενόψει της συνέχειας και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά.

Η Καρμιώτισσα γίνεται έτσι η τέταρτη ομάδα στην προπονητική καριέρα του Αυγουστή μετά από Απόλλωνα, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Ντεμπούτο στον πάγκο της νέας του ομάδας αναμένεται να πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (19/12), στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάφος FC.

Η ανακοίνωση της Καρμιώτισσας:

Η Karmiotissa FC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο προπονητή, κύριο Σοφρώνη Αυγουστή. Ο νέος μας προπονητής δεν χρειάζεται συστάσεις για το έργο του.

Ο ιδιοκτήτης αλλά και όλο το οικοδόμημα της ομάδας μας θα βρίσκονται στο πλευρό του Σοφρώνη αλλά και του επιτελείου του προκειμένου δημιουργήσουμε όλοι ΜΑΖΙ την Karmiotissa FC που ονειρευόμαστε !!!

Μέλη του τεχνικού team:

• Head Coach: Σοφρώνης Αυγουστή
• Assistant Coach: Bedoya Sequeiros Miguel
• Fitness Coach: Ιωακήμ Ιωακήμ

Καλή επιτυχία σε όλους!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ