aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΆλλαξε και παρουσιάζεται

Άλλαξε και παρουσιάζεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τις προσθήκες που έγιναν, το έμψυχο δυναμικό της Καρμιώτισσας δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που είχε στο απερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ήδη μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, δείχνουν στις προπονήσεις πως είναι έτοιμοι να τη βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Κυρίως οι Καρτσαμπάς, Αρότσα, Αντάμοβιτς και Βοσκανιάν παρουσιάζονται με πολύ καλή διάθεση, όμως όλοι θα κριθούν στους αγωνιστικούς χώρους, όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών, υπάρχουν ακόμη άλλες τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι στα υπόψη. Στις προπονήσεις συμμετέχουν αυτή την περίοδο 28 ποδοσφαιριστές και πριν από την αναχώρηση για τη Σλοβενία, κάποιοι θα αποκλειστούν.

Εν τω μεταξύ, όλα είναι έτοιμα για την ετήσια χοροεσπερίδα της Καρμιώτισσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε (20.30) στο κηποθέατρο Πάνω Πολεμιδιών. Κατά τη διάρκειά της θα γίνει και η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών (η τιμή εισόδου είναι 17 ευρώ, με φαγητό και ποτό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ