aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα – Νέα Σαλαμίνα 1-1: Ένα σου, ένα μου και από ένα βαθμό (vid)

Καρμιώτισσα – Νέα Σαλαμίνα 1-1: Ένα σου, ένα μου και από ένα βαθμό (vid)

Σ’ ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα πέτυχαν από ένα γκολ και πήραν από ένα βαθμό. Αποτέλεσμα που δεν χάλασε καμιά από τις δύο ομάδες, που έπαιξαν χωρίς άγχος και είχαν τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Διατηρήθηκαν στις θέσεις που κατείχαν προηγουμένως στον β’ όμιλο, δηλαδή η Νέα Σαλαμίνα στη δεύτερη θέση και η Καρμιώτισσα στην τρίτη.

Μπράτου και Πουρσαϊτίδης είχαν την ευκαιρία να δουν τους ποδοσφαιριστές τους πως συμπεριφέρονται σ’ ένα αδιάφορο παιχνίδι, εξάγοντας εκ νέου συμπεράσματα με το μυαλό στην επόμενη σεζόν. Στη Νέα Σαλαμίνα η προσοχή είναι επικεντρωμένη στην προσπάθεια παραμονής του Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Λέουκο (7’) άνοιξε το σκορ για τη φιλοξενούμενη ομάδα και απάντησε ο Ντούρις (45’) για τους γηπεδούχους. Οι όποιες προσπάθειες στο δεύτερο ημίχρονο και από τις δύο πλευρές δεν απέφεραν δεύτερο γκολ, μένοντας στην ισοπαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Τσέλουτσκα (65′ Τάντι), Χούμποτσαν, Μαλόνε (72′ Μίκο), Τζανακάκης (81′ Αβραάμ), Γκαστανιάγα (72′ Nεοφύτου), Ντούμπια (65′ Λουκίλι), Ελ Αλουχί, Καλτσάς, Μπεν Σαλάμ, Ντούρις.

Ν. Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Σεργίου (58′ Μαλεκκίδης), Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Λέουκο, Τσίκο (82′ Τιάγκο), Καρλίτος (73′ Φράγκος), Σίλβα (46′ Μιγκελίτο), Μποτεάκ (46′ Σαλάλιχ), Φελίπε, Ντορεγκαράι.

Σκόρερ: Ντούρις 45′ / Λέουκο 7′

Κίτρινες: Ντούρις, Γκαστανιάγα / Σίλβα.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Τσίρειο

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια

Β’ Βοηθός: Στυλιανού Μάριος

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ