aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαϊάφας: «Ήταν απλά μια κακή παρένθεση…»

Καϊάφας: «Ήταν απλά μια κακή παρένθεση…»

Ο προπονητής του Ερμή, Κώστα Καϊάφας μίλησε στην κάμερα του γραφείου Τύπου του Ερμή τονίζοντας ότι το παιχνίδι στο Παραλίμνι ήταν μια κακή παρένθεση, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Κυριακή (07/10) με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά: «Μετά από μια άσχημη εμφάνιση στο Παραλίμνι δεν πτοούμαστε. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ αλλά δεν παρουσιαστήκαμε σωστή και περισσότερο συγκεντρωμένοι. Δεν ήταν καλύτερος ο αντίπαλος αλλά δύο λάθη μας στοίχισαν (στο αράουτ και το πέναλτι). Θεωρώ ότι ήταν μια κακή παρένθεση και συνεχίζουμε… Αυτή τη εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά, πάνω στα λάθη μας και την ψυχολογία μας. Ο αντίπαλος που αντιμετωπίζουμε την Κυριακή είναι για μένα μια από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι μια ομάδα που παίζει σωστά με καλούς επιθετικούς. Γι αυτό το παιχνίδι θα δουλέψουμε μέχρι το Σάββατο και όπως λέω πάνα πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Εν τω μεταξύ, ο Ερμής ανακοίνωσε ότι για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, μετά από συνεννόηση μεταξύ των δύο σωματείων, παραχωρήθηκε η κεντρική (δυτική) κερκίδα του «Αμμόχωστος» στους φίλους της ΑΕΚ, ενώ η νότια κερκίδα θα είναι κλειστή. Στους φιλάθλους των «φτεροπόδαρων» θα παραχωρηθούν τα θεωρεία πολυτελείας.

Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, απών από την επικείμενη αναμέτρηση με τους κυπελλούχους θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Σεκού Κεϊτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ