aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Καμπανάκι» για ΑΠΟΕΛ

Κανείς δεν αντιλέγει πως το Παραλίμνι είναι το αουτσάιντερ στο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Μάρκου». Το παραδέχονται άλλωστε άπαντες στο «βυσσινί» στρατόπεδο, ωστόσο δεν παύουν να πιστεύουν ότι με μια καλή εμφάνιση μέσα στην έδρας του μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα ‘ναι και το πρώτο τους φετινό.

Ενδεχόμενη νίκη ή ισοπαλία θα αναπτερώσει το ηθικό όλων στην ομάδα, ενόψει και των πολύ σημαντικών αγώνων που ακολουθούν κόντρα σε Δόξα (εκτός) και Νέα Σαλαμίνα (εντός), ομάδες που έχουν με την ΕΝΠ τον ίδιο στόχο. Ο Γιώργος Κοσμά προετοιμάζει την ομάδα του για την αναμέτρηση με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας και μέσα από τις προπονήσεις του σαββατοκύριακου θα καταλήξει και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Ο Κύπριος τεχνικός φρόντισε να προειδοποιήσει τους παίκτες του ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι «πληγωμένος» μετά το ευρωπαϊκό χαστούκι από την Ντούντελαντζ και θα θέλει κάπου να ξεσπάσει, όμως έχει και πεσμένη ψυχολογία, κάτι που ίσως τον οδηγήσει σε λάθη τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «βυσσινί». Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, επιστρέφει και θα πάρει φανέλα βασικού ο Ουντόζι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ αμφίβολος εξακολουθεί να παραμένει ο Βαρέλα, λόγω τραυματισμού. Οι υπόλοιπο ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιώργου Κοσμά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ