aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΊσως πάει για μετεγγραφή με άνεργο ο Ερμής

Ίσως πάει για μετεγγραφή με άνεργο ο Ερμής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι προσπάθειες για ενίσχυση με ακραίο επιθετικό συνεχίζονται στον Ερμή. Η ομάδα της Αραδίππου θέλει να φέρει έναν παίκτη που θα μπορέσει να δώσει σημαντικές βοήθειες και γι’ αυτό εξετάζει με μεγάλη προσοχή όλες τις επιλογές που έχει μπροστά της. Σε περίπτωση που δεν εντοπιστεί κάτι το αξιόλογο μέχρι την Παρασκευή, τότε θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί άνεργος ποδοσφαιριστής.

Το μετεγγραφικό παράθυρο «κλείνει» για τους άνεργους στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του περνούν από κόσκινο όσους προτείνονται και δεν θα κάνουν κίνηση αν δεν είναι σίγουροι. Εν τω μεταξύ, ο Λούκας Φανιέρος σε δηλώσεις τάχθηκε κατά της κάρτας φιλάθλου θεωρώντας ότι έπρεπε να προηγηθούν άλλες ενέργειες, όπως αυστηρές ποινές και καλύτερα γήπεδα για τον κόσμο.

Για τους στόχους του Ερμή σχολίασε: «Δεν ξέρουμε πώς θα κυλήσει η χρονιά. Όλες οι ομάδες έχασαν με 1-0 την πρώτη αγωνιστική. Θα έχει ανταγωνισμό αυτή η χρονιά. Όλες οι ομάδες θα κινδυνεύουμε και όλες θα είμαστε κοντά στην 6άδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ