aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΊδια στοιχηματική απόδοση για Ομόνοια και Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ έπεσε 3ος

Ίδια στοιχηματική απόδοση για Ομόνοια και Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ έπεσε 3ος

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

RADIO ACTIVE (ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ 18.00) ΤΗΛ. 22-744333

Η πιο σταθερή από τις ομάδες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις, άλλες για τον τίτλο και άλλες για την Ευρώπη αναφανδόν είναι η Ομόνοια. Χωρίς μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της και ιδιαιτέρως ανθεκτική στα ντέρμπι με τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Πού μειονεκτεί όμως η Ανόρθωση στην παρούσα φάση, αφού είναι ισόβαθμες; Στη συγκομιδή της εκτός έδρας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της αλλά αρκετά ευάλωτη εκτός έδρας. Η Ομόνοια για παράδειγμα κατάφερε να κερδίσει 24 βαθμούς εντός έδρας και 22 εκτός έδρας. Η Ανόρθωση έχει κερδίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» υπέρ διπλάσιους βαθμούς (31) απ’ ό,τι μακριά του (15). Εδώ λοιπόν θα μετρήσει αν η Ομόνοια μπορέσει να αξιοποιήσει περισσότερο την έδρα της ή αν η Ανόρθωση βρει περισσότερους βαθμούς στα εκτός έδρας.

Πέραν των δύο που προπορεύονται, οι άλλες δύο που ακολουθούν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας καλούνται όχι απλώς να ισορροπήσουν σε απόδοση και αποτελέσματα αλλά να βρουν και τον τρόπο να διατηρήσουν το ηθικό τους όσο η απόσταση τους από την κορυφή είναι μεγάλη. Γιατί η επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσουν τους δύο πρωτοπόρους όποια από τις δύο (ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας) ηττηθεί τότε χαιρετά το πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά θα ανέλθει στους εννέα ή δέκα βαθμούς, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος.

Διαβάστε επίσης: «Πονοκέφαλος» η κάθοδος ξένων διαιτητών στα ντέρμπι λόγω κορωνοϊού

Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει ισχυρότερος στο ΓΣΠ με 27 βαθμούς σε 11 αγώνες αλλά και από την άλλη πήρε μόλις 13 σε 12 αγώνες εκτός έδρας. Αυτή προφανώς είναι και η μεγαλύτερη πληγή του. Είναι δε, χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις του εκτός έδρας από τον περασμένο Νοέμβριο νίκησε μόνο τη Δόξα. Στον Απόλλωνα τα θέματα είναι διαφορετικά αν και επίσης εμφανίζει σοβαρές αδυναμίες μακριά από το Τσίρειο. Περισσότερο είχε να κάνει με τα κενά της ομάδας για μεγάλα διαστήματα. Στη μια περίπτωση με προπονητή τον Βουκομάνοβιτς και στη δεύτερη που ήταν και πρόσφατη με τέσσερις συνεχόμενες ήττες με τον Αυγουστή στον πάγκο του.

Διαβάστε επίσης: Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες με απόφαση Υπουργικού!

Οι έξι βαθμοί των πρωτοπόρων μπορεί να μη λένε και πολλά πράγματα, από τη στιγμή που υπολείπονται ακόμη εννέα αγωνιστικές. Με την εικόνα όμως που έχουν οι τέσσερις πρωτοπόροι και τη δυσκολία που δείχνουν να δημιουργήσουν νικηφόρο σερί, είναι αρκούντως ενδεικτικό ακόμη και στις στοιχηματικές εταιρείες, που για πρώτη φορά εμφάνισαν την Ομόνοια να έχει τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου με την Ανόρθωση και για πρώτη φορά επίσης ο ΑΠΟΕΛ έπεσε στην 3η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ