aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ηχηρή» απάντηση Απόλλωνα, συμφωνία διετίας με Γιαννιώτα!

«Ηχηρή» απάντηση Απόλλωνα, συμφωνία διετίας με Γιαννιώτα!

Προ των πυλών του Απόλλωνα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού είχαν βάλει εδώ και μέρες στο «μάτι» τον Ελλαδίτη εξτρέμ (σχετική αναφορά έκανε το «Goal» σε δημοσίευμα το πρωί της Πέμπτης) και κατάφεραν να πείσουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γιαννιώτας το απόγευμα της έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την ΑΕΚ Αθηνών. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό Γιάννη Γιαννιώτα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα σε αυτόν τον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παρά το «ζεστό» ενδιαφέρον που επέδειξαν για την απόκτηση του Ανόρθωση και Ατρόμητος επέλεξε να ντυθεί στα γαλάζια του Απόλλωνα. Ο Γιαννιώτας επιστρέφει στην Κύπρο, όπου θήτευσε με επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ για ενάμιση χρόνο (46 συμμετοχές, 10 γκολ στο πρωτάθλημα), όμως αυτή τη φορά για λογαριασμό του Απόλλωνα που… απαντά στην απόκτηση του Άλεφ ντος Σάντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ