aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ θέση του Κυπριανίδη για το πέναλτι του Άρη

Η θέση του Κυπριανίδη για το πέναλτι του Άρη

Στο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, μετά από παρέμβαση του VAR, και με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 τη Δόξα, αναφέρθηκε ο πρώην διεθνής διαιτητής και σχολιαστής επίμαχων φάσεων Γιαννάκης Κυπριανίδης μιλώντας στον Super Sport FM.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης:

«Το είδα το ξαναείδα. Φαίνεται να περνά πάνω ακριβώς από τα ακροδάχτυλα. Όταν είδαμε τι δείχνουν στον διαιτητή φαινόταν να βρίσκει εκεί στα ακροδάχτυλα. Του διαιτητή του έδειχναν συνέχεια από ένα ριπλέι μόνο. Όταν τέλειωσε και πήρε την απόφασή του, μας έδειξαν και άλλα ριπλέι πίσω από το τέρμα που φαίνεται πως δεν υπάρχει χέρι. Στην πίσω κάμερα δείχνει πως δεν υπάρχει επαφή. Τέτοια δύσκολη φάση, που δεν είναι ξεκάθαρη γιατί επενέβη το VAR και γιατί δεν έδειξαν στον διαιτητή και την πίσω κάμερα; Πάνω από τον ώμο τα χέρια είναι σε αφύσικη θέση, αλλά ο κανονισμός λέει να είχε και πρόθεση. Πρόθεση καμία δεν υπήρχε. Αν ακούμπησε, τώρα μιλάμε για τα δάχτυλα. Εγώ βλέποντας την πίσω κάμερα που την πιστεύω καλύτερα, δεν θεωρώ πως υπήρχε παράβαση. Η μπροστινή κάμερα πάντα δείχνει επαφές λόγω και της οπτικής γωνίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ