aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ πιο… ακριβή «κυπριακή» ενδεκάδα του πρωταθλήματος με αξία €8.450.000

Η πιο… ακριβή «κυπριακή» ενδεκάδα του πρωταθλήματος με αξία €8.450.000

Ποδοσφαιριστές από έξι διαφορετικές ομάδες, αλλά με έντονο πράσινο και μπλε χρώμα, περιλαμβάνει η πιο ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την χρηματιστηριακή αξία των παικτών όπως αυτή υπολογίζεται από την ιστοσελίδα transfermarkt.com.

Ομόνοια και Απόλλωνας διαθέτουν από τρεις ποδοσφαιριστές και είναι οι ομάδες με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στην ενδεκάδα. Πρόκειται για τους Παναγιώτου, Λοΐζου και Κακουλλή (Ομόνοια) και για τους Φιλιώτη, Χ. Κυριάκου και Πίττα (Απόλλων). Δύο ποδοσφαιριστές έχει ο ΑΠΟΕΛ (Καρώ, Γουίλερ), ενώ από έναν εκπρόσωπο έχουν ΑΕΚ (Τούμπας), Ανόρθωση (Αρτυματάς) και Άρης (Σπόλιαριτς).

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 στην εστία συναντάμε τον Τούμπα. Τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Φιλιώτης, Καρώ, Παναγιώτου, Γουίλερ. Δίδυμο ανασταλτικών μέσων οι Αρτυματάς και Χ. Κυριάκου, με τον Σπόλιαριτς σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στο δεξί φτερό της επίθεσης είναι ο Λοΐζου, αριστερά ο Πίττας και στην κορυφή της επίθεσης ο Κακουλλής.

Προσοχή! Η ενδεκάδα που παρουσιάζεται σε σχετικό πίνακα στο τέλος του κειμένου δεν είναι ούτε η κορυφαία σε απόδοση, ούτε σε αξία, αλλά οι ένδεκα παίκτες ανά θέση με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία. Συνολικά κοστολογούνται με €8.450.000!

Δείτε επίσης: Η πιο… ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος με αξία €18.200.000

Ascdvretrhyj

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ