aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Η πίεση μας κάνει καλό»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πάλεψε, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ αλλά στο τέλος από ένα δικό του λάθος ο Ερμής έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΛ να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο. Οι «φτεροπόδαροι», παρά την ήττα έδειξαν καλά στοιχεία και έδειξαν ότι υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Κάποιες αδυναμίες θα πρέπει να διορθωθούν, ενώ και κάποιοι παίκτες σύντομα θα είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΛ ήταν ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, παραχώρησε δηλώσεις στο «Goal»: «Παίζαμε με μία μεγάλη και καλή ομάδα που ερχόταν αήττητη από τα φιλικά. Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες όπως και η ΑΕΛ. Μία φάση που δεν ήμασταν οργανωμένοι δεχθήκαμε το γκολ. Μετά ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ, αν και βγήκαμε μπροστά. Συνεχίζουμε, ήταν η 1η αγωνιστική».

Κληθείς να σχολιάσει αν βλέπει μεγάλες διαφορές φέτος σε σχέση με πέρσι, πρόσθεσε: «Φέτος είμαστε πιο έμπειρη ομάδα, έχουμε πιο δυνατούς παίκτες αλλά πάντα μέσα από τα αποτελέσματα βλέπεις αν μπορεί η ομάδα να κάνει κάτι. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτή τη χρονιά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είναι τίποτα, ένα παιχνίδι είναι, συνεχίζουμε και τη 2η αγωνιστική πάμε για τη νίκη».

Ο Λούκας Φανιέρος ζητά εξάδα και ερωτηθείς ο Αραμπατζής αν αυτό βάζει πίεση στους παίκτες, απάντησε: «Όχι, δεν πιστεύω να μας βάζει πίεση. Ίσα-ίσα αυτό πρέπει να το σκεφτόμαστε όλοι. Όσο πιο ψηλά ανέβει η ομάδα τόσο το καλύτερο για τον κάθε ποδοσφαιριστή και την ομάδα. Τόσο πιο πολύ θα μπορεί να τον βλέπει κάποιος απ’ έξω. Η πίεση πάντα είναι καλή. Εμένα προσωπικά μου κάνει καλό και πιστεύω σε όλους τους συμπαίκτες μου, για να δώσουμε το κάτι παραπάνω».

Τέλος, τον ρωτήσαμε και για τον ίδιο μιας και άρχισε πολύ καλά το πρωτάθλημα και μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους Αραδιππιώτες: «Νιώθω πολύ καλά στον Ερμή. Το έχω δείξει σε όλες τις χρονιές που είμαι εδώ. Μου αρέσει που είμαι εδώ και αυτό που θέλω είναι να είμαστε υγιείς και να ανέβουμε όσο γίνεται πιο ψηλά όπως και πριν 5-6 χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ