aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ μεγάλη του Ρενάτο Μαργκάσα επιστροφή

Η μεγάλη του Ρενάτο Μαργκάσα επιστροφή

Μετά από μακράν αποχή από την αγωνιστική δράση, ο Ρενάτο Μαργκάσα επανήλθε. Ο διεθνής Κυπροποιημένος μέσος αγωνίσθηκε στο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας, κάνοντας την επανεμφάνισή του στα κυπριακά γήπεδα μετά από εξήμισι μήνες.

Η προηγούμενη συμμετοχή του ήταν στις 21 Φεβρουαρίου, όταν η τέως του ομάδα, δηλαδή η Ομόνοια υποδέχθηκε για τη φάση των «16» του κυπέλλου τη Δόξα. Ακολούθησαν πολλά, τα οποία ο Μαργκάσα αφήνει πλέον στην άκρη και παρουσιάζεται πανέτοιμος και πρωτίστως ορεξάτος να προσφέρει πάρα πολλά στη Νέα Σαλαμίνα.

Η χαρά του ήταν μεγάλη για την παρθενική του συμμετοχή στους ερυθρόλευκους, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το σημαντικό δεν είναι μόνο οι 11 που ξεκινούν, αλλά ολόκληρη η ομάδα! Ένας για όλους και όλοι για την ομάδα».

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση. Για τον λόγο αυτό προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τον Διγενή Ορόκλινης την Παρασκευή στο «Αμμόχωστος» (17:30). Εκτός των διεθνών, δεν θα αγωνισθεί και ο Ανδρέας Λεμέσιος, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Δεν είναι κάτι το σοβαρό και εντός των ημερών θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα όλοι οι παίκτες, μετά το ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία.

Υπενθυμίζουμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 70χρονα του σωματείου διοργανώνει μια βραδιά «με γιασεμί» αφιερωμένη στην Αμμόχωστο! Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 20:00 στο Πάρκο γλυπτικής «Μικρή Σαλαμίνα» στη Φασούλα στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ