aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ κυπριακή ομάδα που κάνει δικό της τον Κεϊτά

Η κυπριακή ομάδα που κάνει δικό της τον Κεϊτά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το τιτίβισμα του του δημοσιογράφου Μπέντζαμιν Κούρεζ της ιστοσελίδας «goal.com», που κάνει λόγο για κάθοδο του Σεκού Κεϊτά στην Κύπρο για λογαριασμό κυπριακής ομάδας αληθεύει.

Διαβάστε επίσης: Κυπριακές «σειρήνες» για Κεϊτά

Η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο 24χρονος διεθνής επιθετικός με την Εθνική Γουϊνέας έρχεται το απόγευμα στη χώρα μας για να υπογράψει στον Ερμή, με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα. Ο Κεϊτά, ο οποίος αποχωρεί από τη γαλλική Ρεντ Σταρ ΦΚ, θα ντυθεί στα μαυροκόκκινα και θα ενισχύσει τους «φτεροπόδαρους» στη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ερμής: Στο περίμενε…

Ο νεαρός φορ αγωνίστηκε στο παρελθόν στις Χορόγια (2011), Αλκομπέντας (2011-12 / 15 συμμετοχές, 7 γκολ), Ατλέτικο Μαδρίτης Γ’ (2013-14 / 34 συμμετοχές, 8 γκολ), Ατλέτικο Μαδρίτης Β’ (2014-16 / 22 συμμετοχές, 4 γκολ) και δανεικός στην Εβιάν (2015-16 / 24 συμμετοχές, 6 γκολ).

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο για δοκιμαστικά ο Μπαχαμπουλά (video)

Η εφημερίδα «Goal» είχε επανειλημμένα γράψει και φωτογραφήσει ότι ο Ερμής ετοιμαζόταν να κάνει μετεγγραφή παίκτη με προϋπηρεσία σε μεγάλο σύλλογο. Ο Κεϊτά έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαρδίτης στο ματς κυπέλλου με την Χοσπιτάλετ στις 18-12-2015 σε ηλικία 19 ετών. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά στην πρώτη ομάδα, αλλά φόρεσε τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος» στις μικρότερες ομάδες με επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ