aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ ελκυστική (μα δύσκολη) περίπτωση Λαΐφη

Η ελκυστική (μα δύσκολη) περίπτωση Λαΐφη

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μετά από οκτώ χρόνια απόλυτα επιτυχημένης θητείας στη Σταντάρ Λιέγης «κυκλοφορεί» ελεύθερος. Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός «φλέρταρε» αρκετές φορές με μετεγγραφή σε ομάδα των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, αλλά δεν κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του.

Η λογική λέει πως θα επιδιώξει αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να έχει στην πλάτη του το βάρος των συμβατικών υποχρεώσεων με τη Σταντάρ, να κυνηγήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο σε Γερμανία ή Ιταλία, όπου προέκυψε ενδιαφέρον τα προηγούμενα χρόνια.

Προφανώς και το όνομα του Λαΐφη είναι πολύ ελκυστικό για τις ισχυρές κυπριακές ομάδες. Όμως, πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Αφενός δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το κατά πόσο επιθυμεί να επαναπατριστεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής και αφετέρου πολύ δύσκολα μία κυπριακή ομάδα μπορεί να τον καλύψει οικονομικά.

Ήδη υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον των νέων δυνάμεων του κυπριακού ποδοσφαίρου (Άρης και Πάφος FC), ομάδες με οικονομική ισχύ, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προτάσεις που θα έχει ενώπιον του από το εξωτερικό. Tο μόνο σίγουρο είναι πως όσο παραμένει ελεύθερος, άλλο τόσο θα αυξάνονται οι μνηστήρες από την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ