aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ έκπληξη στην αποστολή του Απόλλωνα και η πρώτη μετεγγραφή που πλησιάζει

Η έκπληξη στην αποστολή του Απόλλωνα και η πρώτη μετεγγραφή που πλησιάζει

Σχεδόν έτοιμος είναι ο Ιώαννης Πίττας και δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί να είναι και στην αποστολή για τον απογευματινό αγώνα με την Ανόρθωση, με την τελική απόφαση να είναι στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Αυτή είναι η μοναδική έκπληξη που μπορεί να προκύψει στην αποστολή των κυανόλευκων.

Η αναμέτρηση σήμερα εκτός έδρας δεν κρίνεται κομβική για την ομάδα της Λεμεσού, όμως μια νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα δώσει τεράστια δυναμική στην λεμεσιανή ομάδα.

Μπορεί να είμαστε λίγες ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με την Ανόρθωση αλλά η διοίκηση του Απόλλωνα είναι πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσει μια μετεγγραφή επένδυση με τον Γιώργο Ποντικό να είναι προ των πυλών της λεμεσιανής ομάδας.

Επένδυση γιατί ο Ποντικός είναι μόλις 18 ετών παίζει στα άκρα και ουσιαστικά τον κλέβει μέσα από τα χέρια της Ομόνοιας που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν πολύ κοντά στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ