aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ αξία του Κβιλιτάια και ο «νέος Καβενάγκι»

Η αξία του Κβιλιτάια και ο «νέος Καβενάγκι»

Ο Γεωργιανός είναι πολύ καλός επιθετικός, αλλά το άνοιγμα για τα… μάτια του έχει ξεφύγει

Ακούγονται εξωφρενικά ποσά αναφορικά με την πρόταση τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και (ακόμα περισσότερο) του Άρη για τον Γκιόργκι Κβιλιτάια. Μάλιστα, ο Πρόδρομος Πετρίδης έκανε λόγο, χθες στον ΑΝΤ1, για τη δεύτερη μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων, μετά τον Φερνάντο Καβενάγκι. Κάτι που επιβεβαιώνει κατά κάποιον τρόπο τα νούμερα που έχουν γραφτεί (περίπου €750.000 ετησίως για τριετή συνεργασία από την «Ελαφρά Ταξιαρχία»).

Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι αν αξίζει τόσο ψηλό συμβόλαιο ο Γεωργιανός επιθετικός, ο οποίος μάλιστα τέθηκε πολλές φορές σε αμφισβήτηση από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για τη δυστοκία του. Σίγουρα δεν τρελάθηκαν ξαφνικά σε Λεμεσό και Λευκωσία, προσφέροντας γη και ύδωρ για να τον αποκτήσουν. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν για την αξία του οι Κετσπάγια (τον έφερε στην Κύπρο για την Ανόρθωση), Αυγουστή, Μιλόγεβιτς, Σα Πίντο (τον είχαν βασικό στον ΑΠΟΕΛ) και Σπιλέφσκι (τον θέλει διακαώς στον Άρη).

Όσο καλός επιθετικός και να είναι (που σίγουρα είναι), όμως, το άνοιγμα για τα… μάτια του έχει ξεφύγει τόσο από τους νυν όσο και από τους τέως πρωταθλητές. Αν ο ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα μπορεί να προσφέρει όσα ή σχεδόν όσα στον Καβενάγκι, ο οποίος έως τον Φεβρουάριο (2016) που τραυματίστηκε είχε 19 γκολ, ε, ας ψάξει να βρει έναν «νέο Καβενάγκι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ