aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓνωστός μας αυτός που «έφαγε» τον Στίλιτς!

Γνωστός μας αυτός που «έφαγε» τον Στίλιτς!

Πριν από λίγο καιρό, ο Καρλίτος Λόπεθ Ουέσκα ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Άρη κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 στη Β’ Κατηγορία, πέτυχε μία σπουδαία μετεγγραφή στην καριέρα του καθώς αποκτήθηκε από τη Βίσλα Κρακοβίας (θυμηθείτε εδώ το ρεπορτάζ μας).

Μετά τον Άρη, ο Καρλίτος ακολούθησε επιτυχημένη πορεία στην Γ’ Κατηγορία της πατρίδας του αγωνιζόμενος στις Ελδένσε και Βιγιαρεάλ Β’ κάτι που αποτέλεσε διαβατήριο για να πάει σε μία από τις ιστορικότερες και πιο επιτυχημένες ομάδες της Πολωνίας

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως ο Καρλίτος τα πάει περίφημα μέχρι στιγμής με τη Βίσλα, καθώς ο 27χρονος «βγάζει μάτια» αφού εκτός από εξαιρετική παρουσία που είχε στην προετοιμασία και στα φιλικά σκοράροντας συχνά, άνοιξε και… επίσημο λογαριασμό στην πρώτη αγωνιστική της Εκστρακλάσα σκοράροντας στο 2-1 επί της Πογκόν Σζτέτσιν.

Το «ζουμί» βρίσκεται στο γεγονός πως ο Καρλίτος αγωνίζεται σε μεγάλο βαθμό ως «κρυφός κυνηγός» πίσω από τον βασικό φορ και ενίοτε ως καθαρόαιμος επιθετικός κορυφής. Στη θέση του Σεμίρ Στίλιτς ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο πέρυσι στη Βίσλα και πριν από λίγες μέρες αποδεσμεύτηκε, δεν αποκτήθηκε κάποιος ποδοσφαιριστής και το κενό του Βόσνιου πρώην επιτελικού χαφ του ΑΠΟΕΛ, καταλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό ο 27χρονος Ισπανός άσος. Μετά την απόκτηση του Καρλίτος, στην Βίσλα δεν έκριναν αναγκαίο να κρατήσουν τον Στίλιτς, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, είναι ελεύθερος τη δεδομένη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ