aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΓια το αποφασιστικό βήμα η Νέα Σαλαμίνα

Για το αποφασιστικό βήμα η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Είναι αποφασιστικής σημασίας για τη Νέα Σαλαμίνα το σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει παρουσία στο α’ γκρουπ της β’ φάσης. Με νίκη θα απομακρυνθεί εννιά βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλό της, με ουσία θα διατηρηθεί στους έξι η διαφορά. Γι’ αυτό, όσο και αν πάντα το ζητούμενο είναι το τρίποντο, δεν θα είναι άσχημος ο ένας βαθμός στη Λευκωσία.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ασφαλώς, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα ήθελε να είχε στη διάθεσή του και τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής. Ωστόσο, ο Ρομάν Τζολοβάρτ θα εκτίσει την ποινή για την ένατη κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα και θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ο Αγουστίν Ινιίγεθ. Ο Άγους, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα και θα προσπαθήσει να αναπληρώσει επάξια το κενό του Καταλανού.

Το θετικό είναι ότι ο Τιάγκο επανήλθε σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης και βρίσκεται στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή. Ο τελευταίος θα αποφασίσει αν ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος, διαφορετικά θα δώσει τη θέση είτε στον Ντανιέλ Σικόρσκι είτε στον Ζαΐλσον Αραούζο.

Από εκεί και πέρα, οι άλλοι θα είναι σταθεροί στις θέσεις τους, όπως αγωνίστηκαν στο ματς κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ