aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦιλικός... συμβιβασμός στο ΑΕΚ - Εθνικός Άχνας (pics)

Φιλικός… συμβιβασμός στο ΑΕΚ – Εθνικός Άχνας (pics)

Σε μεταξύ τους φιλικό, ΑΕΚ και Εθνικός Άχνας αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα της Άχνας, ενώ για τους Λαρνακείς, ήταν το πρώτο επί κυπριακού εδάφους και το τελευταίο πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Πέτροκουπ για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο ξεκίνημα ο Ιδιάκεθ πρόβαρε 11άδα, καθώς ενδέχεται οι 10 από τους 11 να είναι βασικοί στο πρώτο ευρωπαϊκό (θα παίξει ο Τόνιο αντί του Χριστοδούλου) και στην πορεία χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Το σκορ άνοιξε για την ΑΕΚ ο Ακοράν στο 55΄ μετά από ωραία συνεργασία με τον Τέτε και ο Εθνικός ισοφάρισε στο 87΄ με τον Χαραλάμπους.

ΑΕΚ (Ι. Ιδιάκεθ): Χριστοδούλου, Τρουγιόλς (46′ Τρύφωνος), Μοϊσόφ (46′ Ρ. Αναστασίου), Τρισκόφσκι (46′ Κωνσταντίνου), Τέτε (70′ Ράσπας), Χέφελ (35′ Ρουίθ / 87′ Πελεκάνος ), Κάσες (46′ Παναγίδης), Γκονθάλεθ (46′ Ιωάννου), Σάστρε, Φλοριάν (46′ Ακοράν), Γιάννου (46′ K. Aναστασίου).

Εθνικός (Γ. Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου, Γκλομπάρντ, Φοινίρης, Μιγκελίτο, Καπαρτής, Μαρκόσκι, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Χριστοφή, Παπαγεωργίου (Λαμπάν, Γιακόβλεφ, Ιωάννου, Α. Ηλία, Κ. Ηλία, Κάτζιης, Κουσιάππας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ