aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΦιλική συνάντηση με τουρκοκυπριακή ομάδα, 44 χρόνια μετά

Φιλική συνάντηση με τουρκοκυπριακή ομάδα, 44 χρόνια μετά

Η ομάδα παλαιμάχων της Νέας Σαλαμίνας, αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από 44 ολόκληρα χρόνια στο δημοτικό στάδιο Αμμοχώστου, με αντίπαλο τουρκοκυπριακή ομάδα σε φιλικό παιχνίδι.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας αγωνίστηκε μετά από 44 χρόνια στο Δημοτικό Στάδιο Αμμοχώστου. Τα συναισθήματα ανάμικτα που δεν περιγράφονται με λόγια. Το μόνο που έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό, είναι η ελπίδα σύντομης λύσης και επιστροφή όλων των προσφύγων στα σπίτια τους».

Με τη σειρά τους, οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels» τονίζουν για το γεγονός αυτό:

«Σε ποδοσφαιρικό αγώνα προχώρησε ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Αυτός ο αγώνας ήταν διαφορετικός απ όλους όσους παρακολουθήσαμε τα τελευταία 44 χρόνια. Ο αγώνας αυτός έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αμμοχώστου. Ο αγώνας έγινε στην έδρα μας. Ο αγώνας αυτός έγινε στο σπίτι μας. Στον αγώνα παρών ήταν και ο Ανδρέας Μουσκάλλης ο οποίος ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που σκόραρε στο ΓΣΕ στις 12 Μαΐου το 1974.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως το αθλητικό πνευματικό σωματείο Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου ήταν, είναι και θα παραμείνει φάρος για επιστροφή στην κατεχόμενη μας πόλη. Αυτός ο πόθος δεν παύει… αυτή η φλόγα δεν σβήνει. ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Υ.Γ.: Τα ερυθρόλευκα σου χρώματα να δω… ξανά να ζωντανεύουν στην άδεια Αμμόχωστο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ