aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦιέστα-χοροεσπερίδα με Κώστα Μαλέκκο και Μάριο Ηλία

Φιέστα-χοροεσπερίδα με Κώστα Μαλέκκο και Μάριο Ηλία

To Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί η φιέστα του πρωταθλητή Κόρνου FC 2013 ο οποίος επέστρεψε στο πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας!

Θα βραβευθούν και θα τμηθούν οι ποδοσφαιριστές του σωματείου και ο προπονητής που έκαναν το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Παρόντες στη φιέστα όπου θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό στάδιο Κόρνου θα βρίσκονται δύο παλαίμαχοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του κυπριακού ποδοσφαίρου! Ο Κώστας Μαλέκκος και ο Μάριος Ηλία.

Στη φιέστα θα τιμηθεί η Άντρια Χριστόφορου που διαπρέπει στο άθλημα της ποδηλασίας, με συμμετοχή σε δεκάδες αγώνες, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η Άντρια έχει εκπροσωπήσει την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, κάνοντας μας όλους περήφανους! Θα τιμηθεί επίσης ο Σωτήρης Χριστόφορου που δίνει μαθήματα ζωής και διαπρέπει στο άθλημα της κάλαθοσφαιρας σε τροχοκάθισμα, στο οποίο αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους, παραδίδοντας μαθήματα ήθους και θέλησης!

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα επιμεληθούν οι Μιχάλης Λεβέντης, Ευδοκία Καδή, Πανίκος Λοϊζίδης, Μάριος Χαραλάμπους και η ορχήστρα τους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ